Кеньырен шыд (суп с перловкой): различия между версиями
Материал из Воршуда
Перейти к навигацииПерейти к поискуAdmin (обсуждение | вклад) м (1 версия импортирована) |
(нет различий)
|
Версия 14:46, 30 марта 2015
Пуштросэз:
- 400 г. така сӥль
- 3-4 сиськон пуньы таза йыды кеньыр
- 1 йыр сугон
- 1-2 пилет чеснок
- 1 ӵужкушман
- 1 сиськон пуньы пуш кӧй
- Сылал
Така сӥлез позьтыны пукто. Кӧня ке быректытыса, таза йыды кеньыр ватсало. Шыд вуэмлэсь азьло пӧлаз кӧен ӵыжатэм бакча сиенъес, шӧмызъя сылал, изэм сьӧдпӧсьтурын поно.