Кеньырен шыд (суп с перловкой): различия между версиями
Материал из Воршуда
Перейти к навигацииПерейти к поискуAdmin (обсуждение | вклад) м (1 версия импортирована) |
Ladamiri (обсуждение | вклад) |
||
Строка 10: | Строка 10: | ||
Така сӥлез позьтыны пукто. Кӧня ке быректытыса, таза йыды кеньыр ватсало. Шыд вуэмлэсь азьло пӧлаз кӧен ӵыжатэм бакча сиенъес, шӧмызъя сылал, изэм сьӧдпӧсьтурын поно. | Така сӥлез позьтыны пукто. Кӧня ке быректытыса, таза йыды кеньыр ватсало. Шыд вуэмлэсь азьло пӧлаз кӧен ӵыжатэм бакча сиенъес, шӧмызъя сылал, изэм сьӧдпӧсьтурын поно. | ||
+ | |||
+ | [[Категория:Национальная кухня]] |
Текущая версия на 09:48, 31 августа 2018
Пуштросэз:
- 400 г. така сӥль
- 3-4 сиськон пуньы таза йыды кеньыр
- 1 йыр сугон
- 1-2 пилет чеснок
- 1 ӵужкушман
- 1 сиськон пуньы пуш кӧй
- Сылал
Така сӥлез позьтыны пукто. Кӧня ке быректытыса, таза йыды кеньыр ватсало. Шыд вуэмлэсь азьло пӧлаз кӧен ӵыжатэм бакча сиенъес, шӧмызъя сылал, изэм сьӧдпӧсьтурын поно.