Ӝукен шаньги (шаньги с кашей): различия между версиями
Материал из Воршуда
Перейти к навигацииПерейти к поискуAdmin (обсуждение | вклад) м (1 версия импортирована) |
Ladamiri (обсуждение | вклад) |
||
Строка 7: | Строка 7: | ||
Йӧлын ӝук пӧзьтыса, пӧлаз нӧкы вӧй, сылал поно но сӥямгес бераз курегпуз шукко. Ӝукез ӟеч-ӟеч сурало. Корт листэ вӧлдэм ыльнянь вылэ ӝукез тырыса, шаньгиосты ӟырдатэм гурын пыжо. | Йӧлын ӝук пӧзьтыса, пӧлаз нӧкы вӧй, сылал поно но сӥямгес бераз курегпуз шукко. Ӝукез ӟеч-ӟеч сурало. Корт листэ вӧлдэм ыльнянь вылэ ӝукез тырыса, шаньгиосты ӟырдатэм гурын пыжо. | ||
+ | |||
+ | [[Категория:Национальная кухня]] |
Текущая версия на 10:37, 31 августа 2018
Кулэ луоз:
- 1 стакан рис яке йыды кеньыр,
- 2 стакан йӧл,
- 2 курегпуз,
- 2 сиськон пуньы нӧкы вӧй,
- сылал.
Йӧлын ӝук пӧзьтыса, пӧлаз нӧкы вӧй, сылал поно но сӥямгес бераз курегпуз шукко. Ӝукез ӟеч-ӟеч сурало. Корт листэ вӧлдэм ыльнянь вылэ ӝукез тырыса, шаньгиосты ӟырдатэм гурын пыжо.