Пыжем ӟазег (ӵӧж)(запеченый гусь (утка): различия между версиями
Материал из Воршуда
Перейти к навигацииПерейти к поискуAdmin (обсуждение | вклад) м (1 версия импортирована) |
Ladamiri (обсуждение | вклад) |
||
Строка 5: | Строка 5: | ||
Мӧйы ӟазегез пыжемлэсь азьло нырысь сылало вуын пӧзьто. Нош пинал тылобурдоез ишкем, ӵушкам бере корт лист вылэ интыяло но гуре пукто. Пыжыку тылобурдолэсь вылзэ корт листэ виясь лыменыз кисьтало но йӧлвылэн малляло. | Мӧйы ӟазегез пыжемлэсь азьло нырысь сылало вуын пӧзьто. Нош пинал тылобурдоез ишкем, ӵушкам бере корт лист вылэ интыяло но гуре пукто. Пыжыку тылобурдолэсь вылзэ корт листэ виясь лыменыз кисьтало но йӧлвылэн малляло. | ||
+ | |||
+ | [[Категория:Национальная кухня]] |