Така сӥлен шыд (суп из баранины): различия между версиями
Материал из Воршуда
Перейти к навигацииПерейти к поискуAdmin (обсуждение | вклад) м (1 версия импортирована) |
Ladamiri (обсуждение | вклад) |
||
Строка 9: | Строка 9: | ||
Корам така сӥлез небӟытозяз пӧзьтыса, лыме кӧжы но таза йыды кеньыр ватсало. Шыд вуэмлэсь азьло пӧлаз кӧен ӵыжатэм бакча сиенъес, шӧмызъя сылал, изэм сьӧдпӧсьтурын пононо. | Корам така сӥлез небӟытозяз пӧзьтыса, лыме кӧжы но таза йыды кеньыр ватсало. Шыд вуэмлэсь азьло пӧлаз кӧен ӵыжатэм бакча сиенъес, шӧмызъя сылал, изэм сьӧдпӧсьтурын пононо. | ||
+ | |||
+ | [[Категория:Национальная кухня]] |
Текущая версия на 09:48, 31 августа 2018
Пуштросэз:
- 300-400 г. лыо така сӥль
- 3-4 сиськон пуньы таза йыды кеньыр
- 3-4 сиськон пуньы кӧжы
- 1 ӵужкушман
- 1 йыр сугон
- 1 сиськон пуньы пуш кӧй
- Сылал
Корам така сӥлез небӟытозяз пӧзьтыса, лыме кӧжы но таза йыды кеньыр ватсало. Шыд вуэмлэсь азьло пӧлаз кӧен ӵыжатэм бакча сиенъес, шӧмызъя сылал, изэм сьӧдпӧсьтурын пононо.