Пыжем лудкеч (запеченый заяц): различия между версиями
Материал из Воршуда
Перейти к навигацииПерейти к поискуAdmin (обсуждение | вклад) м (1 версия импортирована) |
Ladamiri (обсуждение | вклад) |
||
Строка 6: | Строка 6: | ||
Чылкыт миськем лудкечез ӝыны нуналлы кезьыт вуэ кото. Вуысь поттыса корало, сылалэн, изэм сьӧдпӧсьтурынэн пызьнаса, мур табаын парсь кӧй пӧлын ӵыжато. Собере гуре пыжыны пукто. | Чылкыт миськем лудкечез ӝыны нуналлы кезьыт вуэ кото. Вуысь поттыса корало, сылалэн, изэм сьӧдпӧсьтурынэн пызьнаса, мур табаын парсь кӧй пӧлын ӵыжато. Собере гуре пыжыны пукто. | ||
+ | |||
+ | [[Категория:Национальная кухня]] |