Гордкушманэн нянь (пирожки со свеклой): различия между версиями
Материал из Воршуда
Перейти к навигацииПерейти к поискуAdmin (обсуждение | вклад) м (1 версия импортирована) |
Ladamiri (обсуждение | вклад) |
||
Строка 10: | Строка 10: | ||
Няньзэ огшоры сямен лэсьто, пыжо. | Няньзэ огшоры сямен лэсьто, пыжо. | ||
+ | |||
+ | [[Категория:Национальная кухня]] |
Текущая версия на 10:36, 31 августа 2018
Кулэ луоз:
Пушкеслы:
- 900 г гордкушман
- 2—3 сиськон пуньы сакыр песок
- 3 сиськон пуньы кӧсвӧй яке нӧкы вӧй
- сылал.
Гордкушманэз пӧзьто но вушто яке тусьын векчи корало. Мултэс вузэ ӟизатыса, пӧлаз кӧсвӧй яке нӧкы вӧй, сакыр песок (со интые 3—4 сиськон пуньы эмезь варення но яралоз), сылал поно. Ваньзэ сурало.
Няньзэ огшоры сямен лэсьто, пыжо.