Чырстурынэн нянь: различия между версиями
Материал из Воршуда
Перейти к навигацииПерейти к поискуAdmin (обсуждение | вклад) м (1 версия импортирована) |
Ladamiri (обсуждение | вклад) |
||
Строка 9: | Строка 9: | ||
Няньзэ огшоры сямен лэсьтоно, пыжоно. | Няньзэ огшоры сямен лэсьтоно, пыжоно. | ||
+ | |||
+ | [[Категория:Национальная кухня]] |
Текущая версия на 10:36, 31 августа 2018
Кулэ луоз:
Пушкеслы:
- 900 г чырстурын
- 2 сиськон пуньы крахмал
- 1 стакан сакыр.
Чырстурынэз мисько но, вузэ ӟизатыса, тусьын корало. Пызьырам вузэ кисьто. Пӧлаз крахмал, сакыр песок поныса сурало.
Няньзэ огшоры сямен лэсьтоно, пыжоно.