Кеньырен шыд (суп с перловкой): различия между версиями

Материал из Воршуда
Перейти к навигацииПерейти к поиску
м (1 версия импортирована)
 
 
Строка 10: Строка 10:
  
 
Така сӥлез позьтыны пукто. Кӧня ке быректытыса, таза йыды кеньыр ватсало. Шыд вуэмлэсь азьло пӧлаз кӧен ӵыжатэм бакча сиенъес, шӧмызъя сылал, изэм сьӧдпӧсьтурын поно.
 
Така сӥлез позьтыны пукто. Кӧня ке быректытыса, таза йыды кеньыр ватсало. Шыд вуэмлэсь азьло пӧлаз кӧен ӵыжатэм бакча сиенъес, шӧмызъя сылал, изэм сьӧдпӧсьтурын поно.
 +
 +
[[Категория:Национальная кухня]]

Текущая версия на 09:48, 31 августа 2018

Кеньырен шыд.jpg

Пуштросэз:

  • 400 г. така сӥль
  • 3-4 сиськон пуньы таза йыды кеньыр
  • 1 йыр сугон
  • 1-2 пилет чеснок
  • 1 ӵужкушман
  • 1 сиськон пуньы пуш кӧй
  • Сылал

Така сӥлез позьтыны пукто. Кӧня ке быректытыса, таза йыды кеньыр ватсало. Шыд вуэмлэсь азьло пӧлаз кӧен ӵыжатэм бакча сиенъес, шӧмызъя сылал, изэм сьӧдпӧсьтурын поно.